Healing

Healing

Een aura/chakra healing is het schoonmaken van het energie systeem. Het doel is iemand weer in balans te brengen, in contact met zijn/haar eigen natuurlijke vermogens tot helen te komen. Dit evenwicht is voor ieder mens uniek.
Bij een healing wordt de aura (het energieveld om het lichaam) verbonden met de aardse en kosmische energie en de chakra’s worden gezuiverd van energieën die er niet “thuis” horen. Een healing kan helpen oude patronen los te laten, waardoor dingen beter overzien en begrepen worden. Het leerproces wordt bewuster en de eigen keuzevrijheid wordt zo groter, omdat er ruimte komt voor nieuwe inzichten.

Hoe

Je gaat tegenover elkaar zitten. De healer vraagt of je met een doel of speciale vraag komt. De healer maakt contact met je wezen, door je je naam hardop te laten zeggen. Je wezen geeft toestemming, zegt wat het nodig heeft.
Met de handen zal de healer je energiesysteem schoonmaken door ze heen en weer te bewegen of op bepaalde plaatsen je lichaam aan te raken. Het kan heel goed gebeuren dat je direct iets merkt aan jezelf, een emotionele of lichamelijke reactie treedt op, echter is het ook mogelijk dat je niets merkt van de healing. Meestal ervaar je wel een vorm van ontspanning. Een en ander kan tijd nodig hebben om volledig te integreren of opgenomen te worden.

De healingcursus kan na de chakra cursus gevolgd worden. Hier zullen technieken aangereikt worden om healingen te geven, waarbij vooral aandacht besteed wordt aan het eigen leerproces en kennis over jezelf. We gaan onze intuïtie nog verder ontwikkelen en van daaruit kunnen we onderscheid leren maken tussen onze eigen energie en dat van een ander. Verder zullen we werken met gronden, aura’s, energie stromen, kleur, vergevingsenergie, enz. Er wordt vooral praktisch gewerkt en veel met elkaar geoefend.

De cursus bestaat uit twee kwartalen van tien lessen van 2,5 uur.

Informatie

Tijd
10 lessen van 2,5 uur
Data
Bij voldoende aanmelding te bepalen
Plaats
Ter Aar